NAJ - knjiga za najstnike

Naročila na kurent.anja@gmail.com

Anja Kurent knjiga Naj_m.jpg

Inovativna knjiga z naslovom NAJ vsebuje zanimive zgodbe, duhovite napotke in zabavne naloge, ki mladostnike spodbujajo k samoraziskovanju in razvoju asertivnosti. Ponuja izhodišča za razmišljanje, kdo sem, kako lahko vplivam na svoje življenje, kakšno odgovornost imam do družbe, kaj se dogaja z menoj … Namenjena je NAJstnikom, ki iščejo svojo identiteto na začetku najstništva, z veseljem pa bodo po njej segli tudi starši in pedagogi. 

Avtorici: Anja Kurent in Nina Jelen 

Urednica in lektorica: Nataša Detič

Recenzentka: Nataša Grošelj         

Ilustrator: Jure Engelsberger

 

 

Cena knjige je 18 eur.                                                                                                      

Naročila prijazno sprejemam na kurent.anja@gmail.com. Možen osebni prevzem v Brežicah ali v Zagorju ob Savi ali pošiljanje po pošti. 

NAJ je za tiste, ki jih razganja sto na uro. In za tiste z energijo utrujenega lenivca. NAJ je za skrivnosti. In za stvari, ki bi jih zakričali do neba in nazaj. NAJ je za vse tiste, ki so kdaj veseli, žalostni, zadovoljni, zaljubljeni, zmedeni, jezni, razočarani, utrujeni … Za tiste, ki v vsem vidijo lepo, in tiste, ki v vsem vidijo temo. NAJ je za tiste, ki plešejo, smučajo, pišejo, zbirajo znamke, snemajo filmčke, berejo, se vozijo z motorji, skejti, na glas prepevajo, igrajo igrice, in za tiste, ki še niso odkrili, kaj jih veseli. NAJ je za tiste, ki bi radi rešili svet, in tiste, ki jim svet pomeni udoben kavč, knjiga in kakav. 

NAJ je za vse. Ker je vsak lahko NAJ. Vsak! Zato bodi NAJ. 

Naj izrek

Naj izrek

Javna agencija RS za knjigo, 2.12.2020

NAJ
NAJ

Stopite v stik